Despre noi

Costi Tudoran si Maria Panainte sunt cei care va vor conduce in pas de dans si va vor invata ce inseamna sa dansezi TANGO.

Instructori

Costi Tudoran

Costi este antreprenor, administrând propria afacere. A absolvit Facultatea de Psihologie. A intrat în lumea Tangoului în 2006, iar din februarie 2012, a început să predea cursuri de Tango Argentinian în Finlanda, orașul Pori. A luat parte la nenumărate festivaluri de Tango în Grecia, Ungaria, Turcia, participând la cursurile unora dintre cei mai apreciați maeștri din lume: Gustavo Naveira, Adrian Veredice, Javier Rodriguez, Mazen Kiwan, Damian Ignacio Eselevsky și alții.

A ales Tangoul pentru că “înseamnă eleganță, emoție împărtășită, înseamnă să înveți să te cunoști pe ține cunoscându-i pe ceilalți. Tangoul este un stil de viață, este pasiune și bucurie, este o expresie a sufletului.”

De-a lungul timpului a participat la cursuri oferite de mai multe școli, reușind să cunoască diferite stiluri de dans și predare. Costi dansează de asemenea Salsa, Bachata, Merengue, Kizomba. În prezent își dorește să poată transmite și altora bucuria de a dansa în cuplu, să îi învețe să se exprime prin dans, să se conecteze, să comunice, să evolueze ÎMPREUNĂ.

Experienta bogata si internationala

Stil unic de predare si rabdare cu toti cursantii

Inspira prin atitudine, dedicare si implicare in dans

Ani de Tango

Cursanti multumiti

Stiluri de dans

Sala de dans

Instructori

Maria Panainte

Am terminat facultatea de teatru UNATC. Acum 7 ani am vrut să învăț tango pentru un examen la facultate. Voiam să învăț repede, câteva figuri, însă pe neprins de veste, acest dans m-a furat în atmosfera lui și nesfârșita lui complexitate.

Am nevoie de o metaforă că să descriu mai bine ce înseamnă tangoul pentru mine: „Un felinar aprins în întuneric, în rază căruia se manifestă esenţa umană, peste care se depusese un strat gros de praf, lăsat de amprentele convenţiilor sociale. Îmbrățișări, picioare, suflet, dezlănţuite într-un delir ce desenează o poveste cu propriile emoţii!”

De un an am inceput sa predau la scoala Tango Mood. Sunt foarte recunoscătoare că am ocazia să predau și altora Tangoul, astfel simt că particip cu un strop la construirea unei societăți mai fericite și mai împlinite. Și bineînțeles am și eu ceva de câștigat: mă simt mult mai energică, paradoxal, cu toate că ne mișcăm la curs, oboseala dispare ca prin magie.

Experienta bogata si internationala

Stil foarte frumos de predare si rabdare cu toti cursantii

Inspira prin atitudine, dedicare si implicare in dans